Electro Mechanical

25 augustus 2020

Ben jij een enthousiaste en flexibele teamplayer die op zoek is naar een functie als Electro Mechanical? Lees dan verder.

HyET Hydrogen

HyET Hydrogen ontwikkelt en maakt elektrochemische waterstof compressoren om waterstof te zuiveren en op de gewenste druk te brengen voor verschillende toepassingen. Hierbij kan je denken aan een waterstof tankstation of waterstof op de gewenste druk krijgen of om het te transporteren naar een andere locatie.

HyET Hydrogen bestaat uit een team van 15 tot 20 mensen en is gevestigd op de Kleefse Waard in Arnhem. Afgelopen jaar hebben we Anglo American en Shell aan boord gekregen om onze technologie verder door te ontwikkelen en te commercialiseren. We werken nauw samen met de VS voor verschillende ontwikkeltrajecten. We zijn een snel groeiend dynamisch bedrijf en zijn op zoek naar een gedreven persoon die ons wil komen versterken!

Loop jij warm voor waterstof, zero-emissie technologie en breng je dit bedrijf graag samen naar een hoger niveau? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij HyET Hydrogen heerst een open cultuur en wordt initiatief zeer gewaardeerd. Durf de verantwoordelijkheid voor een project te nemen en de relevante partijen er bij te betrekken om zo samen verder te komen.

HyET Electro Mechanical

In jouw functie houd jij je bezig met de volgende werkzaamheden:

  • Het bedraden van kleine elektro kasten. (bijvoorbeeld een building block)
  • Het aanpassen van bedrading in de test stations/Systemen.
  • Het maken/aanpassen van elektrische schema's.
  • Kleine mechanische werkzaamheden(Buigen van leidingen, fabriceren van beugeltjes)

Als dit goed gaat en jij toe bent aan de volgende uitdaging, kun je doorgroeien en de volgende taken bij jouw takenpakket betrekken:

  • Het programmeren van PLC's voor systemen
  • Het uitvoeren van Afname testen op systemen

Wat wij zoeken:

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en flexibele teamplayer om het team van HyET Hydrogen te versterken. Verder vinden wij het belangrijk dat je:

Goed jouw draai kunt vinden in een jong en dynamisch team;
Het geen probleem vindt om buiten de standaard werktijden van 9 tot 5 aanwezig te zijn;
Plezier hebt in je werk en dit ook uitstraalt;
Een MBO 4 opleiding hebt afgerond richting Elektrotechniek of iets vergelijkbaars.

Word jij enthousiast van deze vacature én pas jij in het profiel dat wij zoeken? Stuur dan vandaag nog jouw cv en een motivatiebrief naar jobs@hyethydrogen.com

Back to overview