Junior PLC/ Electrical Engineer

20 januari 2021

Ben jij een gedreven, enthousiaste en flexibele teamplayer en heb je interesse in duurzame energie? Ben je daarnaast ook nog toe aan een nieuwe uitdaging? Dan is de positie van Junior PLC/Electrical Engineer bij HyET Hydrogen iets voor jou!

HyET Hydrogen

HyET Hydrogen bestaat uit een team van ongeveer 40 collega’s en is gevestigd op de Kleefse Waard in Arnhem. Afgelopen jaar hebben we Anglo American en Shell aan boord gekregen om onze technologie verder door te ontwikkelen en te commercialiseren. HyET Hydrogen is internationaal actief en is bezig met verschillende ontwikkeltrajecten op het gebied van compressie, zuivering – en extractie van waterstof. We zijn een snel groeiend dynamisch bedrijf en zijn op zoek naar een gedreven persoon die ons wil komen versterken!

HyET Hydrogen ontwikkelt en maakt elektrochemische waterstof processing technologie om waterstof te zuiveren, op de gewenste druk te brengen of te extraheren om waterstof beschikbaar te maken voor verschillende toepassingen. Hierbij kan je denken aan een waterstof tankstation of waterstof op de gewenste druk krijgen of om het te transporteren naar een andere locatie, waterstof bijmengen in het aardgasnetwerk en op een andere locatie extraheren en het zuiveren van vervuilde waterstofstromen binnen de industrie.

In deze functie ziet jouw dag er als volgt uit:

  • - Het programmeren van PLC's voor systemen;
  • - Het uitvoeren van afname testen op systemen;
  • - Het bedraden van kleine elektro kasten (bijv. een building block);
  • - Het aanpassen van bedrading in de test stations/systemen;
  • - Het maken/aanpassen van elektrische schema's;
  • - Kleine mechanische werkzaamheden (bijv. buigen van leidingen, fabriceren van beugeltjes).

Wat wij zoeken:

Voor de uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een collega standplaats Arnhem. We vinden het belangrijk dat je:
- Een proactieve teamplayer bent;
- Passie hebt voor techniek;
- Goed jouw draai kunt vinden in een jong en dynamisch team;
- De Engelse taal beheerst in taal en geschrift;
- Plezier hebt in je werk en dit ook uitstraalt;
- Een MBO 4 opleiding hebt afgerond richting Elektrotechniek, werktuigbouwkunde of iets vergelijkbaars;
- Op korte termijn beschikbaar bent.

Dus loop jij warm voor waterstof, zero-emissie technologie en breng je dit bedrijf graag samen naar een hoger niveau? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij HyET Hydrogen heerst een open cultuur en wordt initiatief zeer gewaardeerd. Durf de verantwoordelijkheid voor een project te nemen en de relevante partijen erbij te betrekken om zo samen verder te komen.

Word jij enthousiast van deze vacature én pas jij in het profiel dat wij zoeken? Stuur dan vandaag nog jouw cv en een motivatiebrief naar jobs@hyethydrogen.com.

Back to overview